maanantai 21. huhtikuuta 2014

Makoisat lämpimät voikkulit

Jostain syystä meillä on kotona viljelty sanoja mammuli, moikkuli ja voikkuli. Nehän ovat ihan hirveitä sanoja, mutta jotenkin toi voikkuli nyt pääsi karkaamaan. Lupaan, ei toistu. Nämä siis syntyivät pitkänäperjantaina tarjottujen Carnitas tacojen lihan jämistä. Vaikka miehet yrittivät parhaansa, jäi 1,7 kg kaslerista vielä näiden voikkuleidenkin (kerta vielä) jälkeen syötävää. Eli tähän reseptiin saa hyvin upotettua kaikenmääailman bullet pork/nyhtölammas viritykset. Millään leikkeleellä en lähtisi testaamaan, saattaa olla aika mauton lopputulos.


Makoisat lämpimät voikkulit

 

Hyvää leipää (esim. Primulan kauraleipä)
Oivariinia tms.
juustoa
Carnitas lihaa tms.

Leikkaa leipäviipale kahtia.
Voitele ja laita juustosiivut molemmille puolille.
Lisää lihaa ja kokoa leipä.
Paista kuumalla paistinpannulla ja painele lastalla, niin saat napakan paketin.
Valmis kun pinta on ruskistunut ja juusto ihanasti sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti