lauantai 8. helmikuuta 2014

Tomaattisalsa

Ollaan sen verran juntteja että "perinteisiin" tortilloihin ja nachojen sivuun sopii parhaiten kaupan tölkkisalsa. Saatta olla että tähänkin jonain päivänä tulee muutos. Muuhun kokkailuun ja esimerkiksi grillatun lihan kaveriksi sopii tälläinen salaattimaisempi salsa. Tai jos salaattimaisuudesta haluaa eroon, niin voihan ne tomaatit pilkkoa hyvin, hyvin pieneksi.


Tomaattisalsa


2-3 tomaattia
1-2 valkosipulinkynttä
1 pieni punasipuli
1 limetin mehu
tuoretta korianteria maun mukaan
0,5-1 punaista chiliä
ripaus suolaa
mustapippuria

Kuutio tomaatit ja punasipulit kulhoon.
Raasta/purista tai pilko valkosipulit perään.
Lisää limetin mehu, pilkottu korianteri ja pienitty chili.
Mausta ja sekoita.
Anna makustua jääkaapissa vähintään tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti