tiistai 25. helmikuuta 2014

Uunissa paahdetut parsakaalit, parasta mitä parsakaalista saa?

Parsa on hirveen terveellistä ja kaikkea. Teki mieli tehdä siitä jotain muuta kun vaan perinteisesti keittää. Googleteltuani muutamia reseptejä, päätin tehdä ne näin. Tuntui samantyyppinen resepti olevan monessa eri paikassa, joten tässä tämä versio. Monessa reseptissä päälle raastettiin vielä reilusti parmesaania, mutta jätin sen pois muutamasta syystä:
1. Jos toinen ruokailija ei pidä parsakaalista ja inhoaa parmesaania, niin kannattaa jättää edes toinen pois.
2. Tavallaan ajattelin että terveellisen lisäkkeen rooli muuttuu melkoisesti, jos parsa kuorrutetaan juustolla.
No siinähän oli jo syitä kerrakseen.


Uunissa paahdetut parsakaalit

 

1 Parsakaali
3 valkosipunkynttä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua

Pese ja pilko parsakaalit. Kuivaa huolella.
Sitten uunivuokaan parsat, viipaloidut valkosipuli, öljy, suola ja pippuri.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Päälle vielä sitruunamehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti