torstai 3. syyskuuta 2015

Avokado-feta-tomaattisuperherkkuleivät

Näissä nyt vaan on kaikki maut kohdallaa. Testaa ja nauti. Alkuperäisen innostuksen sain selailtuani Instagramia mistä bongasin 52 weeks deliciousness-blogin sivuilta kuvan näistä leivistä. Onneksi kotona oli kaikki aineet ja pääsin heti valmistamaan superia iltapalaa ihan vaan itselleni! Sain sopivasti käytettyä tähän itse tekemäni Karjalan kauraleivänkin jämät.
Alkuperäinen resepti leipiin löytyy täältä. Alla oma versioni.


Avokado-feta-tomaattisuperherkkuleivät

 

2 viipaletta vaalea leipää
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 avokado
1-2 tl sitruunamehua
fetaa
suolaa
mustapippuria

Mössää avokado haarukalla, lisää sitruunanmehu ja ripaus suolaa ja pippuria.
Laita muutama rkl öljyä vaikka lasiin ja rasta sinne valkosipulinkynsi ja lisää pieni ripaus suolaa.
Viipalo tomaatit ja feta (mikäli käytätä viipaloitavaa versiota). Myös valmiit kuutiot toimii, jos niitä sattuu kaapissa olemaan.
Paahda leivät ja voitele ne valkosipuliöljyllä. Lisää päälle avokaadotahnaa, fetaa, tomaatit ja ripaus mustapippuria.

Nauti herkullisista leivistäsi.

Ps. toimii myös vuohenjuustolla, jos siitä tykkää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti