Chorizo-vodkapasta
250g tuorepastaa
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
3 rkl tomaattipyrettä
1/2dl vodkaa
3,5 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
sokeria
100g chorizomakkaraa (kannattaa ostaa tiskistä viipaloituna)
pieni kourallinen oliiveja
rasiallinen kirsikkatomaatteja
ruukullinen basilikaa
parmesaania
Raasta valkosipulit ja kuullota niitä hetki paistinpannulla öljyssä.
Lisää pannulle tomaattipyree, vodka ja kerma ja sekoita ainekset.
Anna kiehua 10 minuuttia, jotta alkoholi haihtuu.
Laita pastat kiehumaan ja jätä al denteksi. Mielummin hieman raakaa kuin yli.
Mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla.
Lisää kastikkeeseen pilkotut chorizot ja oliivit sekä valutettu pasta.
Sekoittele ja maistele mausteet.
Lisää vielä tomaatit ja anna muhia pari minuuttia.
Päälle vielä hienonnettua basilikaa ja meidän perheessä jokainen (=minä) vuolee lautasella pastan päälle parmesaania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti