Sitruunainen parsapasta
400 g tuorepastaa
800 g vihreää parsaa
50 g voita
2 valkosipulin kynttä
2 sitruunan raastettu kuori
2 sitruunan mehu
mustapippuria
suolaa
parmesaania
Katkaise puumainen osa parsojen tyvestä ja kuori parsat. Leikkaa paloiksi ja keitä noin 6 minuuttia
Kuori ja pilko valkosipulin kynnet.Sulata voi paistinpannussa ja kuullota siinä valkosipulisilppua. Älä anna ruskistua liikaa.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää paistinpannulle parsat, sitruunan kuori ja mehu. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Lisää sekaan vielä pastat, sekoita ja lisää tarvittaessa vielä mausteita.
Tarjoiltaessa vuole pastan pinnalle parmesaanijuustoa.
Uudelleen kokattuani tätä vähentäisin sitruunat yhteen! Mutta jos tykkää tosi sitruunaisesta mausta tai sitruunat ovat pieniä, niin anna mennä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti