Vadelmainen juustokakku
600g maustamatonta tuorejuustoa
100g ranskankermaa
180g sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 sitruuna kuori raastettuna
180g sokeria
3 kananmunaa
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl tuoreita vadelmia
Päälle tuoreita vadelmia
Laita uuni lämpeämään 170 asteeseen.
Hienonna keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa.
Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.
Sekoita vatkaimella tuorejuusto ja ranskankerma.
Lisää sekaan sokeri, sitruunankuori ja jauhot.
Lisää kananmunat yksi kerrallaan hyvin vatkaten.
Kaada taikinasta noin puolet pohjan päälle.
Ripottele päälle vadelmat ja kaada lopputaikina vuokaan.
Paista 170 aseessa reilu tunti.
Koristele tuoreilla vadelmilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti