Parsakaalia kastikkeella
1 iso parsakaali
2-3 rkl seesaminsiemeniä
3 rkl oliiviöljyä
5 valkosipulinkynttä
3 rkl soijakastiketta
1 rkl seesamiöljyä
1-2 limen mehu
peukalon kokoinen pala inkivääriä
Leikkaa parsasta kukinnot melko pieniksi ja höyrytä ne napakan kypsiksi. Jos et omista laitteita tähän, keitä.
Leikkaa valkosipulit viipaleiksi ja raasta inkivääri.
Paahda seesamiensiemenet pannulla kullanvärisiksi. Sekoittele, niin eivät pala. Ota sivuun.
Lisää pannulle oliiviöljy ja anna kuumeta. Paista valkosipulit rapeiksi. Nosta valkosipulit sivuun, mutta jätä öljy pannulle.
Lisää pannulle öljyn sekaan soija, seesamiöljy ja limen mehu.
Lisää parsakaalit pannulle ja pyöräyttele ympäri.
Laita parsakaalit kulhoon ja lisää päälle paahdetut seesaminsiemenet ja valkosipulit.
Tai sitten lue tämä kohta reseptistä myöhemmin ja sekoita kaikki pannulla, hyvää tulee niinkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti