Tonnikala-pastasalaatti
200g keittämätöntä pastaa
2 tölkkiä tonnikalaa
1-2 paprikaa
1/2 nippu ruohosipulia
purkillinen basilikaa
1-2 rasiaa kirsikkatomaatteja
fetaa
kermaviili
1 valkosipulinkynsi
1/2 limetin mehu
suolaa
mustapippuria
ripaus sokeria
Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Anna valua kuivaksi.
Sekoita kermaviiliin puristettu valkosipuli, limetin mehu ja mausteet.
Laita pastat kulhoon, pilko muut aineet perään, lisää kastike ja sekoita. Anna tekeytyä jääkaapissa.
Jos feta on öljyssä, kannattaa öljyä kaataa vähän salaatin sekaan. Tonnikalana suosittelen paloja öljyssä. Jos pitää kissanruoka tyyppisestä ratkaisusta, niin hiutaleet vedessäkin käyvät!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti