Pitakebab
hyvää kebablihaa (esim. Wotkins)
salaattia
maissia
tomaattia
punasipulia
paprikaa
suolakurkkuja
jalopenoja
Tomaattikastike
1 purkki paseerattua tomaattia
oliiviöljyä
2-4 valkosipulinkynttä
1-2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
sokeria
cayennepippuri
chilijauhetta
Laita pieneen kattilaan loraus oliiviöljyä ja kuullota siinä hetki silputtuja valkosipuleita.
Perään paseeratut tomaatit ja kaikki loput aineet.
Keittele miedolla lämmöllä 20 minuuttia tai kauemmin.
Maistelen ja lisäile mausteita.
Valkosipulikastike
1 purkki ranskankermaa
1 purkki kermaviiliä
1-2 valkosipilinkynttä raastettuna/puserrettuna
1-2 tl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
ripaus sokeria
Sekoita aineet, maistele ja anna makustua jääkaapissa vähintään 20 minuuttia.
Paista kebablihat pannulla, pilko vihannekset, avaa pitaleipä ja laita niin paljon täytteitä kuin mahtuu.
Herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti