tiistai 15. lokakuuta 2013

Bruschetta

Meille tarjottiin näitä Kaisulaisilla ja tietysti piti heti seuraavana viikonloppuna kokeilla itse. Vietimme herra Nakin kanssa keski-ikäistä perjantai-iltaa katsomalla Vain elämää-sarjaa. Oheen tietysti hyvää ruokaa ja pari lasia punkkua. Ei paha, pakko myöntää.


Bruschetta


Hyvää leipää (esim. Primulan kauraleipä)
1/2 dl oliiviöljyä
1-3 valkosipulinkynttä
1 mozzarella
2-3 tomaattia
tuoretta basilikaa
suolaa
mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Viipaloi leipää uunipellille.
Sekoita öljyyn raastetta/puristettu valkosipuli ja ripaus suolaa. Levitä öljy leiville ja laita ne uuniin.
Leivät ovat valmiita kun ne ovat saaneet vähän väriä pintaan.
Pirskottele leiville halutessasi vielä vähän öljyä. Seuraavaksi täytteet vaan päälle. Eli laita leiville viipaloitua mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti