tiistai 22. lokakuuta 2013

Krutongit (tämän jälkeen et enää osta niitä kaupan kikkareita)

Valtavan helppoja tehdä ja näihin saa kätevästi upetettua leipäpussin jämät.
Tarvitaan vain leipää, oliiviöljyä ja mausteita. 

Tomaattikeiton lisukkeeksi valmistin krutonkeja tällä "reseptillä":

5 viipaletta paahtoleipää
muutama valkosipulinkynsi kuorittuna ja lytättynä (en tiedä mikä on oikea termi tälle toiminnalle..)
kuivattua basilikaa
mustapippuria

Paistinpannulle muutama ruokalusikallinen öljyä ja valkosipulinkynnet. Kun öljy on kuumaa lisää kuutioiksi leikatut leivät. Kääntele ja mausta. Paistele noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä. Rakraksraks.

Eipä tullut kuvattua pelkkiä krutonkeja. Tuossa ne sukeltavat tomaattikeittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti