Nacholautanen
Nachoja
1 punasipuli
1/2 tölkillistä maissia
salsaa
ranskankermaa
(jalopenoja, oliiveja, pilkottua avokadoa, paprikaa, tomaattia...)
400g jauhelihaa / broileria
1 pussi tacomaustetta tms. (jos on oikein reipas, niin mausta mielummin itse!)
(päälle tuoretta korianteria)
Paista ja mausta liha tacomausteella tai omalla tyylilläsi (esim. suola, mustapippuri, chili, korianteri, paprika ja juustokumina)
Lämmitä uuni 150 asteiseksi.
Lado nachot lautaselle ja laita uuniin. Paista niin että nachot saavat ihan vähän väriä. Jos et pidä punasipulista raakana, leikkaa se siivuiksi ja laita nachojen päälle jo uuniin.
Valmista Cheddarjuustokastike.
Kasaa kaikki herkut uunista tulleiden nachojen päälle.
Muista että lautanen on kuuma. Itselläni se pääsi kertaalleen unohtumaan...
Cheddarjuustokastike
pieni purkki ranskankermaa
paketti Cheddar-viipaleita
jalopenoja
mustapippuria
Lämmitä kattilassa miedolla lämmöllä ranskankerma ja juustoviipaleet. Paketille juustoviipaleita n.125g ranskankermaa. Tuntuu että tämä riippuu ranskankermasta ja tietysti toivotusta koostumuksesta. Koostumus jankkiintuu jäähtymisen yhteydessä.
Mausta mustapippurilla ja muutamalla pilkotulla jalopenoviipaleella.
Samaa settiä broiskulla |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti