tiistai 27. elokuuta 2013

Paprika-broileripasta

Eräs kokkailussa terästäytynyt (Hans Välimäkenäkin leikkisästi tunnettu) ystäväni suositteli kerran kokeilemaan Pirkka välimeren tahnaa pastakastikkeessa. Ja oikeassa oli, toimii hyvin. Mukaan voi laittaa myös oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa... Mitä sieltä jääkaapista nyt sattuu löytymään.


Paprika-broileripasta


1 paketti maustamattomia broilerin fileepihvejä
1-2 paprikaa
1 sipuli
2-4 valkosipulinkynttä
2-3 dl kuohukermaa (korvaan puolet maidolla = kevytkermaa)
1/2-1 purkkia välimeren tahnaa
tuoretta basilikaa
pastaa
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa

Laita suolattu pastavesi kiehumaan.
Suikaloi broiskut ja paista ne kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita sivuun
Lisää öljyä pannulle ja kuullota sipulit. Sipulien ollessa suhteellisen kypsiä, lisää pilkotut paprikat ja paistele muutama minuutti.
Muista viimeistään laittaa ne pastat kiehumaan tässä välissä!
Lisää pannulle suikaleet,tahna ja kerma/maito. Anna kiehahtaa. Mausta.
Silppua basilika ja lisää kastikkeeseen. Lisää myös valutettu pasta.
Sekoittele kastiketta pastaan (tai pastaa kastikkeeseen...), tarkasta vielä maku ja lisää tarvittaessa mausteita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti