perjantai 20. syyskuuta 2013

Mahtavaa lohturuokaa, pippurinen kerma-broiskukastike

Pippurisen kermaista kastiketa. RAUH! Ei tätä viitsi joka viikko tehdä, mutta välillä vaan on sellainen päivä (maanantai) että on pakko. Eipä mulla muuta.



Pippurinen kerma-broiskukastike

 

400g maustamattomia broiskupihvejä
sipuli
2 valkosipulinkynttä
1-2 paprikaa
herneitä (käytin tuoreita, myös pakasteherneet käy)
200g Apetina tuorejuusto valkosipuli & yrtit
loraus kermaa
öljyä
mustapippuria
suolaa

Pilko broiskut ja paista kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä sivuun.
Lisää loraus öljyä pannulle ja paista pilkkotut sipulit. Lisää sekaan paprikat ja sekoittele hetken.
Lisää broiskut, tuorejuusto, pippuri ja loraus kermaa. Sekoittele, niin että tuorejuusto sulaa.
Lisää herneitä haluamasi määrä.
Anna hetken aikaa tekeytyä miedolla lämmöllä, niin että herneet kypsyvät/sulavat.
Keitä kaveriksi riisiä tai pastaa. Jos on seko, niin voi kokeilla perunaakin. Itse en oikein osaa laittaa broilerin kanssa perunaa. Tai OSAAN, mutta en laita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti