maanantai 16. syyskuuta 2013

Nacho Philadelphia

Tähän herkkuun törmäsin ensimmäisen kerran ystäväni Julian 16-vuotis syntymäpäivällä. Siellä taisi tulla kova sota salsan merkistä, nyttemmin taitaa käydä useampikin merkki. Hänen äitinsä  valmisti tätä meille, en muista onko alkuperäinen resepti hänen keksintönsä. Kun tätä tarjoaa vieraille, niin voi olla varma että reseptiä kysytään. Varoitus! Tähän voin tulla himo. Muistan että ainakin kerran on kaupungin kaikki avoinna olevat elintarvikkeita myyvät paikat koluttu Philadelphia tuoreejuuston metsästyksessä. Jos on noin kova hätä, niin ranskankerma toimii myös.



Salsa Philadelphia

1 rasia Philadelphia tuorejuustoa
1 rkl maitoa
1 purkki salsaa
1 punasipuli
1-2 tomaattia
nachoja

Oikea astia tämän valmistamiseen on Iittalan Teema astiaston neliön mallinen lautanen. Jos et sellaista omista, kannattaa ostaa. Teet tätä kuitenkin jatkossa. MUTTA jos nyt alat pihiksi, niin mahdollisimman suorat laidat olisi hyvä olla astiassa. HYVÄ ON, syvä lautanenkin käy. Mutta siitä ei tulee sitten autenttinen.
Noniin...

Pilko sipuli ja tomaatit mahdollisimman pieniksi.
Laita lautaselle tuorejuusto ja maito. Sekoita niin että maito sekoittuu tuorejuustoon. Tasoita ja kaada päälle salsa. Tasoita taas, ripoittele pinnalle kerros sipulia ja tomaattia.
Syödään niin että nachoon otetaan jokaisesta kerroksesta täytettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti