perjantai 13. syyskuuta 2013

Pestopasta

Siivouksen välissä piti kehittää jotain nopeaa. Tämä oli juurikin sitä! Oikein toimiva juttu. Tonne olisi voinut laittaa sekaan muitakin kasviksia ja halutessa tietysti jotain lisäprotskua (en nyt tarkoita mitään lisäravinteita...).
Nyt kiinnostava uutinen! Tein tämän päivityksen mun uudella tabletilla, minkä sain herra Nakilta lahjaksi hääpäivänä. Ja nyt voitte taas hengittää.


Pestopasta


rasia tuorepastaa, tortelliineja tai ravioleja
1 sipuli
1-2 paprikaa
1/2 purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
1 purkki tuoretta pestoa (löysin yhdestä saksalaisesta myymälästä)
tuoretta basilikaa
fetaa
mustapippuria
oliiviöljyä

Laita suolattu pastavesi kiehumaan.
Paistele pilkottuja sipuleita öljyssä. Lisää pilkotut paprikat. Anna kypsyä hetkisen.
Pastat kiehumaan.
Lisää pienityt aurinkokuivatut tomaatit, basilika ja valutetut pastat. Pippuroi ja sekoita. Lisää fetat ja pyöräytä sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti